Welkom op de site van Tandartspraktijk Hoge Veld!

Tandartspraktijk Hoge Veld is een moderne praktijk die optimale zorg wil bieden aan al haar patiënten, van jong tot oud. U kunt erop rekenen dat er persoonlijke zorg wordt geleverd. De praktijk heeft haar deuren geopend in januari 2007.

De filosofie van Tandartspraktijk Hoge Veld is om samen met u te streven naar een gezond stralend en sterk gebit. Door gebruik te maken van de modernste apparatuur en technieken helpen we u uw tandheelkundige wensen waar te maken.

Tandartspraktijk Hoge Veld is een praktijk voor het hele gezin, van jong tot oud. Patiëntgerichtheid, kwaliteit, doelmatigheid en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal. Samen komen we tot de beste aanpak; u zit niet lijdzaam in de stoel, maar beslist mee over de beste aanpak.

Onze praktijk bestaat al weer 16 jaar in de wijk! Als eerste tandartspraktijk in deze wijk heeft de praktijk een grote groei doorgemaakt.

Klik hier voor een impressie van onze praktijk

De praktijk is gevestigd in Wateringse Veld (Hoge Veld), een nieuwbouwwijk aan de rand van Den Haag. Er is ruime  (gratis) parkeergelegenheid. Verder is het makkelijk te bereiken met openbaar vervoer (tram 16 en bus 37).

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

Uw tandarts, S.K.N.A. (Norman) Lie

BIG-registratienummer: 99065661602

Uw tandarts is lid van de KNMT

Kwaliteit – Tandartspraktijk Clement – Renswoude

 


Posted

in

by

Tags: